Πληροφοριες

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΑΛΟΣΚΟΠΙΤΩΝ ΠΑΡΝΑΣΣΙΔΑΣ
«Η ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΣ» |

Facebook links-top

ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΑΣΕΤΕ

Image

Οδικώς:

 1. O πιο εύκολος δρόμος

Στο 200ο χιλιόμετρο της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών Λαμίας στην διασταύρωση πού υπάρχει, μετά τις Θερμοπύλες, ακολουθούμε τον οδικό άξονα προς Άμφισσα – Ναύπακτο – Αντίρριο και αφού περάσουμε την Γραβιά** στη θέση 51°χιλιόμετρο ακολουθούμε τον δρόμο πού υπάρχει δεξιά (υπάρχει κατατοπιστική οδική σήμανση) και μετά από 15 χιλιόμετρα φθάνουμε στην Καλοσκοπή.

 2. Oι πιο σύντομοι δρόμοι

• Ακολουθώντας τον ίδιο δρόμο (προς Άμφισσα – Ναύπακτο – Αντίρριο) 14 περίπου χιλ. από την Εθνική οδό, στρίβουμε δεξιά στο ύψος του χωριού Σκαμνός, περνάμε από την Οίτη*, την Παύλιανη και μετά από 9 χιλιόμετρα περίπου είμαστε στην Καλοσκοπή

• Αν ταξιδεύουμε από Αθήνα μπορούμε να κάνουμε ένα συνδυασμό νέας και παλιάς Εθνικής οδού. Στο 112ο χιλιόμετρο εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας (Κάστρο) στρίβουμε αριστερά προς Ορχομενό. Έξω από τη Λιβαδειά μπαίνουμε στην παλιά εθνική οδό και  περνάμε από Αμφίκλεια – Πολύδροσο – Λιλαία – Μαριολάτα – Γραβιά και στη θέση 51°χιλιόμετρο στρίβουμε δεξιά (υπάρχει κατατοπιστική οδική σήμανση) και μετά από 15 χιλιόμετρα φθάνουμε στην Καλοσκοπή.

Image

3. Αν υπάρχει διάθεση για εκδρομή

* Από Οίτη μπορούμε να ακολουθήσουμε τη διαδρομή Σκλήθρο – Οινοχώρι – Καλοσκοπή, ή Οίτη – Παύλιανη – Καλοσκοπή.

** Από Γραβιά μπορούμε να ακολουθήσουμε τη διαδρομή Γραβιά – Καστέλλια – Οινοχώρι – Καλοσκοπή, ή Γραβιά – Καστέλλια – Χάνι Ζαγκανά – Καλοσκοπή.

 *** Επίσης αν βρεθούμε στο Λιδορίκι μπορούμε ακολουθώντας αντίθετα το Μόρνο και περνώντας από το φράγμα του Μόρνου – Λευκαδίτι – Συκιά – Στρώμη – Βρύζες, να φτάσουμε και πάλι στην Καλοσκοπή. 

 

Σιδηροδρομικώς φθάνουμε σε 2,30 ώρες από την Αθήνα στο σιδηροδρομικό σταθμό του Μπράλου και από εκεί με ταξί μπορούμε να φτάσουμε στο χωριό σε 30 λεπτά. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στο site του ΟΣΕ

ΚΤΕΛ

Η Καλοσκοπή έχει συγκοινωνία με λεωφορεία του ΚΤΕΛ μόνο από Άμφισσα και Λαμία.

Για δρομολόγια επικοινωνήστε:

ΚΤΕΛ Αμφίσσης τηλ: 22650 28226

ΚΤΕΛ Λαμίας τηλ: 22650 63276

Image

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ "Η ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΣ"

ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

Πειραιώς 4, 10431 ΑΘΗΝΑ

2105238158

agia.triada@kaloskopi.gr

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στη λίστα μας για να λαμβάνετε ενημερώσεις
Please fill the required field.

Search