Πληροφοριες

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΑΛΟΣΚΟΠΙΤΩΝ ΠΑΡΝΑΣΣΙΔΑΣ
«Η ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΣ» |

ΔΙΑΜΟΝΗ

Ξενώνας "Το Όνειρο"
Στην πλατεία του χωριού δεσπόζει το παλιό Δημοτικό Σχολείο το οποίο ανακαινίσθηκε από τον Ε.Ο.Τ. και σήμερα στο επάνω μέρος λειτουργεί Σύγχρονος Ξενώνας με άνετα δωμάτια και οι κάτω αίθουσες χρησιμοποιούνται ως Πολιτιστικό Κέντρο, στο οποίο φιλοξενούνται η «Μόνιμη Μουσειακή Λαογραφική Συλλογή», η Βιβλιοθήκη κ.α.

"Το 'Ονειρο" είναι παραδοσιακός ξενώνας στην Καλοσκοπή. Υπέροχος προορισμός, χειμώνα - καλοκαίρι.

Ο ξενώνας μας είναι το παλιό, πετρόχτιστο σχολείο του χωριού μας.
Έχει ανακαινιστεί και παρέχει ήδη όλες τις ανέσεις που χρειάζεται κανείς για ένα σαββατοκύριακο ξεκούρασης ή για μέρες διακοπών.
Είναι μέσα στο βουνό, σε υψόμετρο 1100μ., ιδανικός προορισμός για όσους αγαπούν τη φύση και τις δραστηριότητες σε αυτή.
Η διαμονή σας μπορεί να περιλαμβάνει πρωινό με λιχουδιές φτιαγμένες από την οικοδέσποινα, η οποία είναι κοντά σας πάντοτε για οποιαδήποτε ανάγκη σας ή βοήθεια χρειαστείτε. Επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο facebook  για να δείτε τον ξενώνα μας.

τηλ: 697 320 3698 , Facebook

 

 

Καταφύγιο – Βάση ορεινών δραστηριοτήτων Βρύζες

Το Καταφύγιο Οίτη βρίσκεται στις Βρύζες Φωκίδας στα 1.240 μέτρα, σ’ ένα υπέροχο δασωμένο διάσελο ανάμεσα στην Γκιώνα και την Οίτη. Το βρίσκεις μετά την Παύλιανη, πάνω στο δρόμο που οδηγεί στον Αθανάσιο Διάκο, λίγο πριν από το χωριό Πανουργιάς ή από το χωριό Καλοσκοπή μέσω του δρόμου από το “51”. Προσφέρει στους φίλους και τους επισκέπτες  αξέχαστες στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης στο ζεστό σαλόνι, αλλά και δράσης και περιπέτειας στη φύση και τα παρθένα δάση της περιοχής.

www.katafygio-oiti.gr

 

 

 

 

Κατάλυμα - KoukouvitsaHouse

Το κατάλυμα βρίσκεται στο ΒΑ τμήμα του οικισμού της Καλοσκοπής με απεριόριστη θέα προς την Γκιώνα και τον κάμπο της Γραβιάς. Χτισμένο με πέτρα, σε δύο επίπεδα που επικοινωνούν με εσωτερική σκάλα. Είναι πλήρως εξοπλισμένο και έχει συνολικό εμβαδό 130 τ.μ. Μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 9 άτομα. Στο 1ο επίπεδο βρίσκονται το ενιαίο καθιστικό – κουζίνα και τζάκι, 2 υπνοδωμάτια και 1 WC.  Στο 2ο επίπεδο βρίσκονται ενιαίος χώρος με μικρή κουζίνα μαζί με καθιστικό - χώρο ύπνου, ένα ακόμα υπνοδωμάτιο και 1 WC.   

Τηλ. επικοινωνίας : 6944 604531.

Στην κοντινή περιοχή θα βρείτε πολλές επιλογές διαμονής!

 

Search